rulaj bonus Maxbet

Condiții Rulaj Bonus Maxbet – Toate informațiile aici!

Maxbet logo

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Folosește codul promoțional ‘K_50SUGAR’ după validarea contului!

Promoțiile oferite de Maxbet au reușit mereu să surprindă jucătorii români cu benefiicile lor. La momentul actual, operatorul are cel mai mare bonus de bun venit de pe piață și multe alte oferte atractive, cu și fără depunere! În continuare îți vom explica cum îndeplinești cerințele de rulaj bonus Maxbet pentru fiecare bonus și ce avantaje ai dacă le folosești.

Orice bonus ți-ai ales, trebuie să iei în considerare etapele pe care trebuie să le parcurgi și cerințele de rulaj bonus Maxbet. Acesta este un factor cheie important de parcurs înainte de a retrage banii, pentru ca tu să te bucuri de profit așa cum trebuie! Ți-am pregătit toate detaliile importante în acest articol, însă te îndemnăm să consulți și secțiunea de „Termeni și condiții” Maxbet înainte de revendicarea ofertei.

10 Rotiri Gratuite la Verificare (ofertă cu depunere)

Verifică-ți numărul de telefon la înregistrare și primești 10 Rotiri Gratuite instant! Procesul durează doar un minut, iar tot ce trebuie să faci este să îți verifici numărul de telefon din contul tău de jucător prin SMS. După aceea, te poți bucura de 10 Rotiri Gratuite la Sweet Bonanza de la Pragmatic Play.

Modalitate de revendicare: la verificarea numărului de telefon

Joc eligibil: Sweet Bonanza

Valabilitate: 3 zile de la acordare

Factor de rulaj bonus Maxbet: 1x

Depunere minimă: 20 RON

Bonusul este valabil doar pentru jucătorii care și-au verificat numărul de telefon. De asemenea, este important de reținut că bonusul poate fi activat doar dacă a fost efectuată o depunere de minim 20 RON înaintea verificării numărului. Bonusul este unul fără rulaj Maxbet, așadar poți solicita retragerea câștigurilor după ce ai jucat bonusul o singură dată.

Bonus de Bun Venit 100% până la 800 RON Sport (ofertă cu depunere)

Dacă ești pasionat de sport, avem o veste maximă pentru tine! Poți primi bonus de 100% până la 800 RON la efectuarea primei depuneri. Folosește codul SPORT800 la o depunere minimă de 50 RON, iar primul depozit îți este dublat!

Modalitate de revendicare: folosește codul bonus SPORT800 la prima depunere

Depunere minimă: 50 RON

Cotă minimă: 1.3 pariuri Multiple / 2.00 pariuri Simple

Valabilitate: 3 zile de la acordare

Condiții rulaj bonus Maxbet: 10x pe pariuri diferite (cu evenimente diferite)

Suma minimă de pariat: 25 RON

Suma maximă de pariat: 250 RON

Câștig maxim: 3000 RON

Condițiile de rulaj pentru această ofertă sunt 10x. De exemplu, pentru o depunere de 100 RON vei primi 100 RON bonus, deci o sumă finală de 200 RON pe care trebuie să o rulezi în total de 10 ori. Astfel, retragea câștigurilor poate fi realizată după rulajul unei sume de 2000 RON. Ai la dispoziție 30 de zile de la activare să îndeplinești rulajul și cerințele bonusului. Doar primul pariu pe un eveniment diferit, indiferent de pariu/piață/combinație, atât în Pre-Meci cât și Live, va conta pentru rulaj.

100% până la 250 RON Bonus Sport (ofertă cu depunere)

Maxbet a mai pregătit o ofertă pentru pasionații de sport. Folosește codul SPORT250 la prima depunere de minim 50 RON, iar depozitul îți este dublat! Ceea ce face această ofertă specială, totuși, este faptul că poate fi activată o dată pe săptămână!

Modalitate de revendicare: la prima depunere

Depunere minimă: 50 RON

Factor de rulaj bonus Maxbet: 5x

Bonus maxim: 250 RON

Pentru acest bonus, condițiile de rulaj sunt 5x. De exemplu, dacă vei depune 150 RON, vei primi în cont 150 RON Bonus, ceea îți va oferi suma totală de 300 RON. Această sumă trebuie rulată de 5 ori (300 RON x 5 rulajul), deci poți retrage câștigurile după rulajul unei sume de 1500 RON.

2 x 100% până la 1.000 RON Bonus + 100 Rotiri Gratuite (ofertă cu depunere)

Iubitorii de jocuri de cazinou pot profita acum de un PACHET DUBLU de bun venit! Ai înțeles bine. Înregistrează-te la Maxbet și primești nu unul, ci două bonusuri de 100% până la 1.000 RON Bonus + 100 Rotiri Gratuite la sloturile desemnate. Practic, revendici un bonus de bun venit de două ori. În plus, primești și un bonus gratuit de 100 Rotiri Gratuite pentru verificarea contului.

Modalitate de revendicare: la primele două depuneri, folosind codul MAXDUBLU la fiecare dintre ele

Depunere minimă: 50 RON

Jocuri disponibile bonus progresiv: toate jocurile din secțiunea Cazino

Jocuri disponibile Rotiri Gratuite: Sugar Rush, Beast Mode

Factor de rulaj bonus Maxbet: 30x bonus + depunere

Valabilitate: 30 de zile de la revendicare

Câștig maxim: 5000 RON

Pentru bonusul de bun venit, condițiile de rulaj sunt 30x. Așadar, pentru un depozit de 100 RON, primești înapoi 100% din el adică încă 100 RON. Această sumă totală de 200 RON trebuie rulată de 30x. Câștigurile vor putea fi retrase după îndeplinirea rulajului sumei de 6000 RON.

Introducere termeni și condiții bonus rulaj Maxbet

Dacă vrei să profiți de oricare dintre ofertele Maxbet disponibile, este important să știi că fiecare dintre ele are anumiți termeni și condiții care trebuie luate în calcul. Înainte de a beneficia de un bonus, îți recomandăm să consulți pagina de „Termeni și Condiții” Maxbet pentru mai multe detalii. Acolo găsești detalii importante despre cum funcționează bonusul, care metode de plată sunt acceptate pentru depunere, timpul pe care îl ai la dispoziție, jocurile eligibile și multe altele.

De asemenea, condițiile de rulaj Maxbet se găsesc în secțiunea de termeni și condiții a fiecărei promoții disponibile. Nu uita să citești cu atenție toate detaliile înainte de a activa un bonus! Așadar, poți vedea cât timp ai la dispoziție pentru a efectua condițiile de rulaj și la ce jocuri poți face acest lucru. În plus, găsești informații privind și mizele maxime și minime pe care le poți folosi.

Metode de plată Maxbet

Pentru a putea profita de un bonus la Maxbet, este necesar să efectuezi și o depunere în cazul unora dintre ele. Așadar, trebuie să cunoști metodele de plată pentru a efectua orice fel de tranzacție, fie că vorbim despre depuneri sau despre retrageri Maxbet. Din fericire, operatorul pune la dispoziția jucătorilor opțiuni diverse de plată, precum:

Card bancar – Visa / Mastercard / Maestro

Paysafecard

Revolut

Okto.Cash

Cash în sălile Maxbet

Înainte de a efectua orice retragere a câștigurilor generate de un bonus, asigură-te că îndeplinești condițiile de rulaj bonus Maxbet menționate în condițiile bonusului respectiv. De asemenea, există anumite metode de plată pe care unele bonusuri nu le iau în considerare. Citește cu atenție toate detaliile bonusului pe care dorești să îl activezi și efectuează tranzacții în siguranță și fără probleme!

Contact Maxbet

În cazul în care întâmpini probleme la îndeplinirea condițiilor de rulaj bonus Maxbet sau ai întrebări cu privire la bonusurile disponibile, poți intra oricând în contact cu un operator. Din fericire, platforma nu doar că oferă cele mai tari metode de contact Maxbet, dar și intervalul în care îi poți contacta este unul extrem de avantajos. Acestea fiind spuse, iată cum și când poți lua legătura cu un operator:

e-mail: suport@maxbet.ro

LiveChat: 09:00 am – 1:00 am

telefon: 0217 954 546 / 021 92 38

Pe lângă aceste metode de contact, pe pagina lor vei găsi și o secțiune de Întrebări Frecvente sau Termenii și Condițiile cazinoului. Acolo poți găsi toate detaliile legate de oferte, metode de plată, bonusuri sau alte întrebări pe care mai mulți utilizatori și le-au pus. Cine știe, poate și întrebarea ta se poate regăsi printre acestea.

Author: Kyle Ross