primești 50 ron fără depunere și fără rulaj la fortuna

Fortuna 50 RON Fără Depunere și Fără Rulaj

Fortuna logo

50 RON Fără Depunere + 150 RON Cu Depunere

Verifici contul și primești 50 RON! Faci depuneri și primești încă 150 RON! Fără rulaj!

La Fortuna este mai ușor ca niciodată să pariezi fără depunere. Înregistrează-te acum și primești 50 RON fără depunere + 150 RON la primele trei depuneri. Apasă pe link-ul nostru promoțional, creează un cont și poți paria fără depunere și fără rulaj.

Bonusurile sunt fără condiții de rulaj, deci vei putea retrage câștigul instant. În plus, la fiecare depunere de 50 RON mai primești 50 RON în puncte de loialitate pe care le poți folosi oricând să plătești biletele pariate.

Puncte de loialitate fără depunere

Verifici contul și primești 50 RON în puncte de loialitate (2.500 puncte).

La primele trei depuneri de 50 RON primești 150 RON în puncte de loialitate (2.500 puncte).

Fortuna acordă 50 RON, fără depunere, sub formă de puncte de loialitate ce pot fi folosite fie pentru a plasa bilete la pariuri, fie pentru a cumpăra cotă mărită de până la 50%. Punctele de loialitate pot fi utilizate pe bilete pre-meci sau LIVE, cu miză de minim 5 RON.

Timp de 15 zile de la înregistrare poți activa și pachetul bonus cu depunere. Primești încă 150 RON, în 3 etape, pentru fiecare depunere de minim 50 RON. Bonusul nu conține restricții de pariere sau de rulaj, iar toți banii câștigați sunt transferat instant în balanța reală a contului.

Cum activezi un bonus fără depunere Fortuna?

Promoția se adresează clienților noi ce doresc să deschidă un cont nou. Pentru a activa noul bonus fără depunere Fortuna, apasă pe link-ul promoțional de mai sus, apoi urmărește pașii prezentați mai jos:

Pasul 1: Completează cu succes procesul de validare a contului tău de utilizator. Acestă procedură este necesară pentru a verifica identitatea membrilor și este folosită pentru a restricționa accesul persoanelor minore pe site-ul de jocuri.

Pasul 2: Procesul durează doar câteva minute, timp în care va trebui să trimiți o poză color a buletinului tău folosind funcția de încărcare a documentului din secțiunea Cont – Verificare documente. La finalizarea acestui pas vei primi în maxim 12 ore o confirmare prin e-mail, împreună cu bonusul fără depunere Fortuna.

Pasul 3: Nu uita că poți primi încă 150 RON pentru depuneri de numai 50 RON. Alimentează contul în cel mult 15 de zile de la înregistrare ca să te asiguri că nu ratezi ocazia!

Nu uita să bifezi căsuța cu acordul pentru primirea mesajelor promoționale și acceptarea GDPR-ului. Dacă nu faci acest lucru, nu poți primi bonusul.

Termeni și condiții

Motivul pentru care trebuie să profiți de această promoție foarte atractivă este lipsa condițiilor de rulaj! Poți să retragi banii foarte rapid imediat ce biletul pariat a fost validat câștigător. Distracția poate începe din momentul în care ai primit notificarea de creditare a bonusului fără depunere Fortuna!

Concluzii

La Fortuna ai parte de recompense direct în aplicația de mobil. Înregistrează-te acum la ei ca să fii la un pas distanță de orice oportunitate de câștig. Începe acum cu un bonus fără depunere Fortuna, apoi treci la nivelul următor și vezi cât de mult poți câștiga cu noul program de fidelitate. Mult noroc!

Author: Kyle Ross