• banner_colorful
  • banner_pink1
  • banner_bodysuit
  • boy
  • girl
  • baby

babagan kita

Perusahaan Kami, Mercy International Trading makarya ing lapangan wiwit 2013, minangka perusahaan ekspor adhedhasar Ningbo, kutha plabuhan penting ing China. Kita minangka tim sing duwe keahlian ing Mode lan Gaya Hidup Anak, Perdagangan Internasional, Grosir lan E-Commerce Dropshipping. Kita duwe pabrik dhewe, lan duwe 25 pabrik mitra kerjasama jangka panjang lan stabil kanggo produk bocah lan bayi.

  • company