• banner_colorful
  • banner_pink1
  • banner_bodysuit
  • boy
  • girl
  • baby

за нас

Нашата компанија, Mercy International Trading работи на терен од 2013 година, е извозна компанија со седиште во Нингбо, важен пристанишен град во Кина. Ние сме тим со експертиза во детската мода и начин на живот, меѓународна трговија, трговија на големо и е-трговија. Ние имаме своја фабрика и имаме 25 партнери за долготрајна и стабилна соработка, производител на детска мода и производи за новороденчиња.

  • company