• banner_colorful
  • banner_pink1
  • banner_bodysuit
  • boy
  • girl
  • baby

për ne

Kompania jonë, Mercy International Trading po punon në terren që nga viti 2013, është një kompani eksporti me seli në Ningbo, një qytet port i rëndësishëm në Kinë. Ne jemi një ekip me përvojë në Modën dhe stilin e jetës së fëmijëve, Tregtinë Ndërkombëtare, Tregtinë me Shumicë dhe E-Tregti. Ne kemi fabrikën tonë dhe kemi 25 prodhues partnerë bashkëpunimi afatgjatë dhe të qëndrueshëm të modës për fëmijë dhe produkteve të mitur.

  • company