• banner_colorful
  • banner_pink1
  • banner_bodysuit
  • boy
  • girl
  • baby

tentang Kami

Perusahaan kami, Mercy International Trading damel di lapangan ti saprak 2013, mangrupikeun perusahaan ékspor anu berpusat di Ningbo, kota palabuan penting di Cina. Kami tim anu gaduh kaahlian dina Pantun sareng Gaya Hidup Barudak, Perdagangan Internasional, Grosir sareng E-Dagang Dropshipping. Kami gaduh pabrik urang sorangan, sareng gaduh 25 pabrik mitra kerjasama jangka panjang sareng stabil pikeun produk sareng produk orok murangkalih.

  • company